REUTERS/Carl Recine
PRSTA DVA JEDNE RUKE

LUCKASTI HRVATSKI TANDEM ODIGRAO, PA IZVEO ŠOU ZA POVIJEST Nepopravljivi Domagoj Vida poslao 'pozdrav domovini', strašni Dejan Lovren uništio Engleze!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2018. 10:05

U polufinalnoj utakmici SP-a u Rusiji Hrvatska je u čarobnoj završnici nadigrala Engleze. Nakon zadnjeg sučeva zvižduka na stadionu Lužnjiki zavladalo je neviđeno slavlje. Igrači su plakali, bacali se, slavili i sveopća sreća vladala je posvuda. Usred euforije nije im bilo teško stati ni pred kamere. Izjave su davali kapetan Modrić, Vrsaljko, Mandžo... svi su redom ukazivali na nevjerojatan podvig kojeg trenutno nisu ni svjesni.

Za kraj, pred kamere su izašli Dejan Lovren i Domagoj Vida. Zagrljeni...

"Sjest će nam za dvadeset godina što smo napravili. Ovo ćemo zauvijek pamtiti. Napravili smo što mogli i vjerovali za sve nas, za sve vas. Zaslužili smo, bacili teret, oni su sad brončana, a mi najmanje srebrna generacija. Stalno su nas uspoređivali s njima", poručila je ekipa, uz dodatak:

"Kovi i ekipi bit će teško, ali što se nas tiče neka bude šokova, samo da donesemo tu kantu u Hrvatsku, jer ovo je sve!"

Izvrsno raspoloženi Domagoj Vida je dodao:

" Sad smo dali teret mlađima koji dolaze, haha. Neka šokova bude i u nedjelju, samo da donesemo tu "kantu" u sve naše gradove. Neka naši ljudi zapale sve što mogu zapaliti! Dobivamo mnogo poruka i videa, ali dobro, videe više ne smijem objavljivati, haha!", rekao ej Vida pa za kraj poručio:

"Pozdrav domovini!".

Dejan Lovren, kojega su engleski mediji možda i najviše kritizirali, osjetio je potrebu poslati neugodnu poruku svima koji su u njega sumnjali.

" Nije mi nimalo žao Engleza jer su nas i prije utakmice dosta omalovažavali umjesto da nas poštuju. Sve se vraća u životu. Ja sam pobjednik. Sad sam im vratio. Eva sada svim onima koji su pričali protiv mene", poručio je fantastični hrvatski branič.

Linker
03. svibanj 2024 22:21