Screenshot: Real Madrid
NOVI DAN 'D' JE SUBOTA

'LUKA MODRIĆ NE ŽELI U INTER ZBOG NOVCA' Talijani objavili novu verziju velikog transfera kapetana Hrvatske, najvažniji sastanak ponovno odgođen!?

GAZZETTA Modrić želi u Inter zbog izazova, ne novca
Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 09. kolovoz 2018. 10:58

Talijanske novine La Gazetta dello Sport tvrde da Luka Modrić ne želi otići u Inter zbog novca već zbog sportskog izazova, odnosno želje za ‘otpočinjanjem novog ciklusa’.

Inter je posljednjih sezona bio daleko od titula, a prošle sezone je osvojio četvrto mjesto u prvenstvu i tako izborio nastup u Ligi prvaka. Real Madrid je tri puta zaredom osvojio Ligu prvaka, u svibnju su otišli trener Zinedine Zidane, a prošli mjesec i Cristiano Ronaldo, no novi trener Julen Lopetegui napominje da je cilj ove godine ostaje osvajanje svih natjecanja.

Španjolske novine ABC smatraju, pak, da je riječ o novcu, odnosno o pokušaju Modrićevih zastupnika da mu podignu plaću bilo to u Real Madridu ili Interu, a sebi osiguraju provizije.

Zasad je nepoznato je li Modrić, ili njegovi agenti, bio zatražio novi ugovor. Nema niti potvrde da mu je Real Madrid spreman povisiti plaću, iako komentatori i publika u Madridu smatraju da je to zaslužio. Posljednji ugovor bio je potpisao 2016., a nakon toga je osvojio više individialnih priznanja, što je kulminiralo prošli mjesec nagradom za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva.

Pojedini talijanski i španjolski mediji danas donose novu 'informaciju' da je navodni sastanak Modrića i predsjednika Reala Florentina Pereza najavljen za srijedu, na kraju odgođen za subotu, kada u Madrid stižu predstavnici Intera. Kako sada stvari stoje, priči o velikom transferu Luke Modrića ne nazire se tako brzi kraj...

Linker
10. svibanj 2024 00:43