BRILJANTNA VEČER

Luka Modrić zabio i asistirao u pobjedi Reala nad Malagom i izašao uz ovacije Bernabeua

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2013. 01:07

Luka Modrić u stilu zatvara vrata na premijernu sezonu u Realu. U vatrometnoj utakmici protiv nesretnog četvrtfinalista Lige prvaka Málage (6-2), zabio je zadnji gol, asistirao Albiolu za prvi, ponudio još nekoliko sjajnih razigravanja i izašao s terena uz ovacije.

Odmah nakon odmjerenog udarca ljevicom s 18 metara u 63. minuti, koji se od vratnice odbio u mrežu, Mourinho je raspoloženog Modrića zamijenio Di Maríjom. Luku su na izlasku iz igre pratile ovacije cijelog Bernabéua, a Mourinho mu je potom dobrih pola minute čestitao na sjajno obavljenom poslu na poziciji polušpice.

Osim pogotka i rane asistencije iz kornera (Albiol 3.), Modrić je pripremio dodavanja za još barem pet akcija koje su mogle završiti pogocima. Ostali strijelci bili su Cristiano Ronaldo, koji je time zabio svoj 200. gol za Real, te Özil, Benzema i u samoj završnici Di María. José Mourinho možda se posvađao s cijelim Madridom i jedva čeka da odjavi adresu u luksuznom kvartu La Finca, ali barem će otići uz show. I kao pobjednik.

U drugoj utakmici 35. kola Primere, koje su madridski klubovi odradili ranije zbog skorašnjeg sučeljavanja u Kupu Kralja, Atlético je nadigrao Celtu i gurnuo je bliže ispadanju u drugu ligu.

Primera, 35. kolo:

Celta - Atletico Madrid 1-3 (Fernandez 84 / Diego Costa 47, Juanfran 66, Falcao 86)

Real Madrid - Malaga 6-2 (Albiol 3, Cristiano Ronaldo 26, Özil 33, Benzema 45+1, Modrić 63, Di Maria 90+1 / Santa Cruz 15, Antunes 36)

Linker
01. svibanj 2024 09:37