Stojanović i Tolisso
 REUTERS/Robert Pratta
TRAŽEĆI POZITIVE

LYON PROTIV DINAMA RUŠI SVOJE REKORDE, ALI KRANJČAR NIJE ZABRINUT 'U drugome dijelu bili smo ravnopravni, igrali smo koliko vrijedimo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2016. 01:02

Nakon teškog poraza Dinama u Lyonu (0-3), na semaforu i dojmu, trener Modrih Zlatko Kranjčar nije ipak isijavao dramu. Štoviše, tražio je pozitive...

- Poraz od 3:0 ne pruža zadovoljstvo, ali ne bih se složio da smo ušli blijedo. Igrali smo koliko vrijedimo. Ova utakmica promijenit će ponešto u motivaciji. Mislim da na svom terenu protiv Juventusa možemo nešto napraviti.

Lyon je, inače, protiv Dinama ponovio svoj rekord u udarcima u vratu u jednom poluvremenu u LP: naime, baš kao i protiv Sparte, tako su Lavovi protiv Dinama u 1. dijelu uputili 15 udaraca. Ujedno, u svojim izlascima u LP, Lyon je od svih svojih 18 golova, 12 zabio - Zagrepčanima.

Nastavio je Kranjčar nizati svoje argumente...

- U drugom poluvremenu bili smo ravnopravni, imali šanse, ali nismo ih iskoristili i idemo dalje. Da smo iskoristili barem jednu šansu, tko zna kako bi bilo kod 2:1 ili 3:1. Mislim da Dinamo može bolje - Dinamo svakako može bolje!

Za Dinamo je jedino gore od poraza - raspored.

- Četiri dana do Rijeke, pa Kup, pa Juventus, pa Hajduk, opet LP... Ovo je pakleni mjesec, imamo vrlo teške utakmice, a uvjeren sam da ćemo se pripremiti za dobar rezultat - zaključio je Kranjčar.

Linker
18. svibanj 2024 07:26