Modrić, Ramos, Marcelo
 REUTERS/Javier Barbancho / REUTERS
GALA VEČER

MADRIDSKO IZASLANSTVO! LUKA NEĆE BITI SAM, U PARIZ STIŽU BROJNA VELIKA REALOVA IMENA Predsjednik Perez, Ramos, Raul...svi dolaze podržati Modrića

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 03. prosinac 2018. 11:31

Mnogi svjetski mediji, pa tako i madridska Marca, pišu da je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sigurni dobitnik nagrade Zlatna lopta, koja bi mu trebala biti dodijeljena večeras na gala predstavi u Parizu.

Modrić je ove godine već dobio nagradu za najboljega igrača Mundijala u Rusiji, dobio je i FIFA-in trofej The Best, kao i UEFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša u Europe, te onu u izboru Međunarodnog saveza za povijesti statistiku nogometa.

Španjolci pišu da Modrić neće biti sam na dodjeli nagrade večeras, te da s njim putuje brojna delegacija iz Real Madrida kako bi bila prisutna tamo u tom velikom trenutku za klub te mu dala dodatnu podršku, kao kada su prošle sezone bili uz Cristiana Ronalda.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 18: Luka Modric of Croatia during the UEFA Nations League A group four match between England and Croatia at Wembley Stadium on November 18, 2018 in London, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill/Getty Images

Svitu sa Santiago Bernebeua predvodi predsjednik kluba Florentino Perez, kapetan Sergio Ramos, a uz njih će bitii dvije legende Kraljevskoga kluba, Raul i Roberto Carlos.

Marca piše da bi, uz Modrića, u Top 3 trebali biti njegov suigrač Raphael Varane i gradski rival Antoine Griezmann (Atletico Madrid), obojica svjetski prvaci s Francuskom koja je u finalu svladala Hrvatsku, dok bi novu nagradu Kopa za najboljega mladoga igrača 2018. godine trebao dobiti još jedan njihov sunarodnjak, Kyilian Mbappe, koji je član PSG-a.

Linker
16. svibanj 2024 11:17