Cropix
FIFA SE ZANIMA

MAESTRO OTKRIVA TAJNE 'Ma on je čudo, ne biste vjerovati što još uvijek može s loptom...'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. veljača 2016. 18:29

Na službenim stranicama FIFA-e osvanuo je veliki intervju s Lukom Modrićem, čovjekom koji je od Zidanea "dobio zadatak diktirati tempo igre Reala", kako piše krovna nogometna institucija.

"Čovjek je moj idol", odgovara, pak, hrvatski veznjak. "On je bio jedan od igrača kojima sam se divio kao klinac. Svi smo se tada divili Zidaneu jer je bio jedan od najboljih u svojoj generaciji, a još sam uvijek oduševljen što može s loptom...", smije se Francuzova produžena ruka na terenu.

S tri uvjerljive pobjede i jednim remijem, Real se diže. kako rezultatom, tako i onim bitnijim - moralom.

"Svaki njegov savjet je zlata vrijedan i pomaže nam da budemo još bolji na terenu", rekao je Modrić, koji se osvrnuo i na Cristiana Ronalda. "On je najbolji na svijetu. Čast mi je dijeliti svlačionicu s takvim čovjekom. Od njega možete puno naučiti. Predan je i marljiv, zbilja je nevjerojatan".

Sve ono što je Modrić u - Hrvatskoj.

"Velika je čast kada vam svi govore da se radi o jednoj od najboljih generacija u povijesti hrvatskog nogometa, ali vrijeme će pokazati koliko je ta konstatacija točna. Nije sporno, kao momčad imamo sve što je potrebno za uspjeh, ali na tom putu bit će potrebno i malo sreće".

Linker
01. svibanj 2024 08:10