foto: Damir Krajac / CROPIX
SVE POSTAJE JASNO

MAMIĆ OTVORIO KARTE 'Bio je najbolji, ali Pjaci nisam dao vrpcu iz jednog razloga!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 06. svibanj 2016. 23:33

Nakon još jedne uvjerljive pobjede, 'trice' kojom je Dinamo najavio finale Kupa sljedećeg tjedna, u kojoj je svoj 'touch' ponovno dao Pjaca, ali su prve korake učinili i juniori Šemper, Soldo, te Božić, trener Modrih Zoran Mamić ipak nije bio zadovoljan.

"Kada trener nakon pobjede od 3:0 kaže da ga boli glava onda nije dobro. Zapravo je malo da paradoksalno. Ipak, nisam zadovoljan kako smo igrali bez obzira na to što je igralo dosta igrača koji inače imaju manju minutažu, ljutio me manjak agresije, možemo pričati i o pristupu..."

Možda o svima, ali ne i o Pjaci, koji je još jednom demonstrirao klasu...

"On je bio jedan od rijetkih koji su danas bili potpuno 'unutra'', za njega nema izgubljene lopte i ima sjajan pristup, a kada je to tako onda te i lopta nagradi kao što je njega."

Zašto onda nije navukao kapetansku vrpcu?

"Jučer sam se odlučio za Sigalija iz par razloga. Prvo jer je stariji, a i realno je očekivati da Marko koji je u fantastičnoj formi ode iz Dinama. Naravno to ne znači da je nešto dogovoreno niti da ga želimo prodati, ali realno je da ćemo ga teško zadržati, a Leo će dulje ostati s nama" znakovito će Mamić.

Linker
28. travanj 2024 16:41