Screenshot (YouTube)
NO, NE TUGUJE SE PREVIŠE

MAMIĆ PONOVNO OSJETIO SLAST POBJEDE NA MAKSIMIRU, ALI PROSTORA ZA SLAVLJE NIJE BILO Unatoč pobjedi, hrvatski trener ispao iz arapskog Kupa prvaka

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 05. kolovoz 2018. 16:18

Ponovo je Zoran Mamić osjetio slast pobjede u Maksimiru!

Naime, klub kojeg trenira, Al Ain (UAE), u uzvratnoj je utakmici 1. kola arapskog Kupa prvaka svladao alžirski ES Setif 1:0 (1:0). Ova je utakmica, kao i prvi dvoboj u utorak, opet odigrana na maksimirskom stadionu, a strijelac jedinog pogotka bio je Ibrahim Deyaki u 45. minuti.

Al Ain je bio znatno bolji, imao je još nekoliko prigoda, no u dobroj je formi bio alžirski vratar Mustafa Zegba i samo je jednom morao po loptu u svoju mrežu.

Unatoč pobjedi, Mamićev Al Ain ispao je iz ovoga natjecanja, zbog primljenog pogotka više u gostima! U utorak je, naime, Al Ain bio službeno domaćin i izgubio je 1:2, sad je kao gost pobijedio 1:0, no zbog više golova postignutih u gostima dalje je otišao alžirski prvak.

No, Mamić ne tuguje previše, ionako je rekao da mu ovo natjecanje služi samo kao dio priprema za novu sezonu. Valjda će i vlasnik Al Aina, šeik Hazza bin Zayed Al Nahyan, identično prihvatiti ovu eliminaciju...

Linker
13. svibanj 2024 00:20