CROPIX
NIJE ISKLJUČENO DA ĆE OTIĆI

MAMIĆEVA ŽELJA OSTAT ĆE SAMO SAN, JEDAN JE IGRAČ DANAS DINAMU NEDOSTIŽAN Ako prvi strijelac HNL-a i ode iz Hajduka - sigurno neće u Maksimir

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 08. lipanj 2017. 10:33

“Dinamo u našem profilu treba igrača poput Futacsa!”, rekao je Zdravko Mamić u prvom dijelu intervjua u jučerašnjem izdanju Sportskih novosti.

Dinamov savjetnik spomenuo je još Bradarića i Mišića iz Rijeke, rekao da mu se jako sviđa i Vlašić, ali je svjestan da ga ne može dovesti u Maksimir.

Priča s Vlašićem i vratarom Kalinićem, otklonjena je prošle godine kada se eterom probila vijest da bi Mamić dao deset milijuna eura za njih dvojicu, ali je vijest trajala tek jedan dan.

Sad Mamić treba Futacsa, ili igrača takvoga tipa, koji ove sezone postao prvi topnik lige, a klauzula za njegovu kupnju je nešto iznad 1,5 milijuna eura. Međutim, sam Futacs je nedavno izjavljivao da mu je u fokusu trenutno samo Hajduk koji je ga je doveo u teškom trenutku karijere kada se oporavljao od ozljede i pokazao se kao pravi potez Marija Branca. Futacs je prvi strijelac lige, nokautirao je Dinamo asistencijom i pogotkom na Maksimiru kojima se silno radovao...

Nije isključeno da će Futacs otići iz Hajduka, ali njegova destinacija prije će biti inozemstvo. Prije toga bi s Bijelima htio napraviti još veći uspjeh, ući u Europsku ligu, izboriti povratak u mađarsku reprezentaciju, te još podignuti cijenu i “nabildati” golgeterski ugled.

Kad i ako, neka ponuda dođe, i sam igrač mora odlučiti hoće li je prihvatiti i promijeniti sredinu. Uostalom, sad kada su ga navijači prigrlili i kada mu je lijepo u Splitu, teško je za povjerovati da bi mogao otići u Dinamo i okrenuti leđa Torcidi čiji je miljenik postao.

Linker
18. svibanj 2024 14:16