Manchester City
 Reuters/John Sibley / Action Images via Reuters
PROMJENE U MOMČADI

MANCHESTER CITY JE NEZAUSTAVLJIV, ALI PEP ĆE USKORO KRENUTI U RASPRODAJU Na ovu petoricu Guardiola više ne računa, odlaze već na zimu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2017. 21:12

U posljednjoj utakmici engleskog prvenstva, Manchester City je kod kuće pregazio Stoke City s visokih 7:2 i još jednom pokazao kako je prvi kandidat za naslov ove sezone. Ipak, Pep Guardiola bi bez obzira na sve mogao u zimskom prijelaznom roku malo izmijeniti momčad.

Čak petorici nogometaša u siječnju ističe ugovor, a kako prenose strani mediji, Guardiola niti ne računa pretjerano na njih u nastavku prvenstva. Riječ je o Claudiju Bravu, Vincentu Kompanyju, Fernandinhu, Yayi Toureu i Fabianu Delphu.

Britain Football Soccer - Manchester City v Leicester City - Premier League - Etihad Stadium - 13/5/17 Manchester City manager Pep Guardiola Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / Jason Cairnduff Livepic / REUTERS
Pep Guardiola

Čileanski vratar stigao je kao veliko pojačanje iz Barcelone nakon što je klub napustio Joe Hart, ali nije se pretjerano istaknuo na Etihadu i gotovo je sigurno kako će ga uskoro i napustiti. Belgijski stoper, Komapany sve češće ima problema s ozljedama i teško je da će mu u Cityju ponuditi novi ugovor, a najviše šanse za ostanak ima Fabian Delph iako su mediji na Otoku uvjerni kako će i on promijeniti sredinu.

Linker
05. svibanj 2024 22:55