REUTERS/Alberto Lingria
PIŠU TALIJANI

MANDŽUKIĆ ODBIO ASTRONOMSKU PONUDU KAKVU NIJE IMAO U CIJELOJ KARIJERI!? Juventus mu je zadao težak udarac, ali hrvatska legenda ipak je spustila rampu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2019. 16:26

Mario Mandžukić (33) odbio je još jednu ponudu za odlazak iz Juventusa. Riječ je o ponudi katarske Al-Gharafe.

Nicolo Schira, ekspert Gazzette dello Sport za transfere nogometaša, objašnjava kako se Mandžukić odlučio za ostanak u Torinu i čekanje nove, bolje ponude u siječnju.

Ovog ljeta Mandžukić se medijski dovodio u kontekst mogućih transfera u Manchester United, Bayern i PSG. Najbliže je bio prelasku na Old Trafford, ali posao je propao u posljednji trenutak.

Al-Gharafa je navodno jedan od tri katarska kluba koja je pokazala interes za Mandžukića (preostala dva su Al-Duhail i Al-Rayyan), ali nije poznato kakve su financijske uvjete bogati Arapi bili spremni ponuditi hrvatskom napadaču.

Talijani navode kako je ponuda Katarana bila bolja od 6 milijuna eura koliko trenutno zarađuje u redovima 'Bianconera'.

Uz Mandžukića ponudu za odlaskom u Al-Gharafu odbio je i bivši dugogodišnji igrač Milana Ignazio Abate, a kroz talijanske medije se provlači kako obojica igrača čekaju 'intrigantnije projekte koji će im omogućiti nastavak karijere na vrhunskoj razini'.

Podsjećamo, Mandžukić je prošle sezone pod vodstvom Massimiliana Allegrija bio važna karika u Juventusovoj igri, ali su se dolaskom Maurizija Sarrija stvari promijenile i nije uopće prijavljen za utakmice u skupinama u Ligi prvaka.

Mandžukić je ugovorno za Juventus vezan do ljeta 2021. godine.

Linker
02. svibanj 2024 22:00