Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
PIŠE TUTTOSPORT

MATEO KOVAČIĆ 'VRUĆA JE ROBA' NA NOGOMETNOM TRŽIŠTU Talijani otkrivaju: Ljuti rivali upustit će se u bitku za dovođenje hrvatskog asa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2018. 12:38

Mateo Kovačić će na ljeto opet biti 'vruća roba' na nogometnom tržištu.

U posljednja dva prijelazna roka bilo je puno medijskih napisa o njegovom potencijalnom odlasku iz Real Madrida, ali transfer se nije dogodio. Talijanski Tuttosport piše kako će Kovačić opet biti metom talijanskih velikana i to Intera i Milana, ljutih gradskih rivala.

Inter je pokušao vratiti hrvatskog veznjaka u svoje redove u siječnju, ali tada je Real blokirao mogućnost transfera. Ipak, Tuttosport tvrdi kako će sportski direktor Piero Ausilio ponovno 'pokucati na vrata' Reala na ljeto. Ipak, za razliku od zimskog prijelaznog roka sada će ljutu konkurenciju imati u Milanu, čiji je sportski direktor Massimiliano Mirabelli. Inače bivši interovac veliki je Kovačićev poklonik i vjeruje se da će se Rossoneri ozbiljno uključiti u licitaciju.

Kovačić je 2016. godine prešao iz Intera u Real za 29 milijuna eura, a ugovorno je vezan do 2021. godine. Realov trener Zinedine Zidane mu u posljednje vrijeme ukazuje sve veće povjerenje i minutažu i pitanje je želi li ga se Real odreći. U svakom slučaju neki od milanskih klubova će morati duboko posegnuti u džep želi li realizirati transfer.

Linker
04. svibanj 2024 23:13