Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
RASTANAK S MODRIMA

MEDIJI U SUSJEDSTVU TVRDE: NAPADAČ MODRIH NAKON ČETIRI GODINE NAPUSTIO MAKSIMIR Dinamu će od transfera pripasti 2,4 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2018. 23:06

Još prije same utakmice Dinama u Švicarskoj stigla je vijest kako je napadač Modrih, Armin Hodžić na korak do prelaska u mađarski Videoton. BiH reprezentativac je u međuvremenu obavio liječnički pregled i prema pisanju sportsport.ba u konačnici potpisao ugovor s mađarskim klubom.

Vijest o transferu nisu još službeno potvrdili u Maksimiru, ali kako stvari stoje gotovo je sigurno da je Hodžić sada već bivši igrač Dinama. Nekadašnji napadač Željezničara će tako nakon četiri godine napustiti Dinamo, a Modrima bi od transfera trebalo pripasti oko 2.4 milijuna eura.

Zagreb, 100318
Stadion Maksimir.
Prvenstvena utakmica 25 kola Hrvatski telekom, prve lige izmedju GNK Dinama i Lokomotive.
Na fotografiji: Armin Hodzic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Dvadesettrogodišnji ofanzivac je u Dinamu igrao od 2014. godine, a prethodno je bio i član slavnog Liverpoola. Vrijedi napomenuti da od 2016. nastupa i za reprezentaciju BiH za koju je ubilježio pet nastupa. Prošle sezone Hodžić je za Dinamo zabio šest pogodaka u HNL-u, no u sezoni 2015/16. bio je najbolji strijelac kluba u HNL-u s 13 pogodaka, jednim više od Soudanija. Sezonu kasnije bio je drugi strijelac Modrih sa 16 pogodaka, ovog puta jednim manje od Soudanija.

Linker
19. svibanj 2024 03:11