youtube
TO SE NE RADI

MESSI I DRUŠTVO IZIGNORIRALI RONALDA ZBOG PRIPREMA, BRAZILAC POŠTENO IZRIBAO SVOJE BIVŠE SUIGRAČE I više nego spremni za tu utakmicu, trebali su doći

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2017. 10:03

Nogometašu Juventusa, Brazilcu Daniju Alvesu nije dobro sjela činjenica kako na sinoćnoj ceremoniji u Zürichu nije bilo njegovih bivših suigrača iz Barcelone.

Lionel Messi, Andres Iniesta, Gerard Pique i Luis Suarez trebali su doputovati u Zürich na dodjelu nagrade za najboljeg nogometaša svijeta u prošloj godini u organizaciji Fife, ali to ipak nisu učinili, kako kažu iz kluba, zbog priprema za utakmicu protiv Atletic Bilbaoa u srijedu.

- Procijenili smo stanje nogometaša, sportsku situaciju i vrijeme potrebno za odmor. Želimo u srijedu proći u četvrtfinale španjolskog kupa. Zato smo donijeli ovu odluku - rekao je Mestre.

- Trebali su doći, to je neko moje mišljenje. Oni su i više nego spremni za tu utakmicu, ali, treba poštovati njihovu odluku. Ali, mogli su se pojaviti ovdje, previše je toga bijelog oko mene - poručio je Alves, aludirajući na klupske boje Reala.

Linker
02. svibanj 2024 17:18