REUTERS/Matthew Childs
GOVOR TIJELA OTKRIO JE SVE

'MESSI JE PROTIV HRVATSKE BIO IZNIMNO ZABRINUT I TUŽAN' Insajder iz tabora argentinske reprezentacije otkrio što tišti najvećeg nogometaša današnjice

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 28. lipanj 2018. 16:39

Pablo Zabaleta, donedavni argentinski reprezentativac i branič West Ham Uniteda, suosjeća s bivšim reprezentativnim suigračem, Lionelom Messijem, koji je očigledno pod stresom na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu.

Barcelonina zvijezda u nedjelju je napunila 31 godinu, curi mu vrijeme da napravi nešto veliko na Svjetskom prvenstvu, a veliki trag na njegovu samopouzdanju ostavio je i promašeni jedanaesterac u utakmici protiv Islanda, koji je mogao Argentincima osigurati stabilniji početak i mirniji nastavak natjecanja.

GOLOVE S UTAKMICE NIGERIJA - ARGENTINA POGLEDAJTE OVDJE

- Lionela Messija najsretnijeg sam vidio u utakmici u New Yorku kada smo igrali proti Brazila 2012. godine. Postigao je hat-trick i cijelu utakmicu odigrao je sa osmijehom na licu - rekao je Zabaleta te dodao:

- Njegov govor tijela bio je potpuno suprotan prije početka utakmice s Hrvatskom u četvrtak. Vidjeti Lea toliko zabrinutog i i tužnog na Svjetskom prvenstvu bio je veliki problem. U ovim vremenima veliki je pritisak na njegovim leđima jer navijači od njega očekuju jako puno u svakoj utakmici. Kao igrač znam da je ključno uživati u utakmici jer ukoliko ne uživaš, rezultat će biti loš - nastavio je.

Branič West Hama također je mišljenja kako reprezentativni neuspjesi ostavljaju ogroman trag na 31-godišnjeg Messija koji je sa reprezentacijom osvojio Olimpijsku zlatnu medalju 2008. godine, ali nikad nije okusio pobjedu na Svjetskom prvenstvu.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 12:  Alen Halilovic of Croatia is challenged by Pablo Zabaleta of Argentina during an International Friendly between Argentina and Croatia at Boleyn Ground on November 12, 2014 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Mike Hewitt/Getty Images

- Argentinska reprezentacija izgubila je posljednja tri finala koja su igrali: Svjetsko prvenstvo 2014. godine i Copa Ameriku 2015. i 2016. godine. Ipak, u Argentini to nije dovoljno, najvažnija je pobjeda. Teško je kada te u domovini tretiraju kao gubitnika. Argentinci vide Messija kako s lakoćom podiže trofeje s Barcelonom, pa očekuju da će učiniti isto i sa reprezentacijom - zaključio je Zabaleta.

Linker
09. svibanj 2024 08:52