AK BijuRaj/Getty Images / Getty Images
'BOMBA' NA ČIZMI

MILANO JE NA NOGAMA Tresu se i plava i crvena strana grada: Interova legenda preuzima Milan!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2017. 14:40

Milan već godinama nije na razini europskog velikana kakav je nekoć bio. Planovi uoči početka svode se na moguće izbijanje na europsku scenu, a o scudettu se i ne razmišlja.

Međutim, prošle godine stvari su počele kretati prema bolje, a nakon osvajanja talijanskog superkupa i navijači su se probudili. Vincenzo Montella po mnogima definitivno nije trajno rješenje, a talijanski mediji pišu kako je vodstvo kluba odlučilo tko će ga zamijeniti na klupi i tko će sljedeće sezone konačno krenuti u lov na titule.

Corriere dello Sport tako donosi pravu 'bombu' od teksta u kojem tvrdi da će od ljeta na klupi Milana sjediti legenda ljutiuog gradskog rivala Intera, Roberto Mancini. Vijest je to koja je razbijesnila sve navijače 'nerazzurra' te natjerala pomalo kieli osmijeh na licima navijača Milana koji nisu najsretniji s takvim ishodom.

Direktor Milana Adriano Galliani iščekuje da Kinezi i konačno preuzmu klub te na ljeto dovedu i par velikih pojačanja s kojima bi i Milan trebao ponovno igrati važnu ulogu u Italiji, alii u Europi.

Linker
18. svibanj 2024 10:40