Vladimir Dugandzic / CROPIX CROPIX
VRUĆA TEMA

MILANOV PREDJEDNIK NA ZANIMLJIV NAČIN KOMENTIRAO SMJENU BOBANA I NAGOVIJESTIO NOVE POTRESE San Siro napuštaju i najveće zvijezde!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. ožujak 2020. 18:35

U velikom intervjuu za Corriere della Sera Milanov predsjednik Paolo Scaroni komentirao je aktualnu situaciju u klubu i dotaknuo se situacije sa donedavnim sportskim direktorom Zvonimirom Bobanom.

Bivši kapetan Vatrenih smijenjen je u klubu nakon javnog izražavanja nezadovoljstva i činjenicom da su mu u klubu radili iza leđa i dogovarali suradnju s Ralfom Rangnickom.

"Nije na meni da se brinem o sportskoj sekciji, ali malo ću vas podsjediti što je Ellion Menagement napravio dosad. Preuzeli su klub u teškoj i nelikvidnoj situaciji, učini ga stabilnim, doveli menadžera internacionalnog kalibra kao što je Ivan Gazidis, uložili 250 milijuna eura u momčad i pokrenuli projekt izgradnje stadiona", rekao je Scaroni.

"Hoće li Paolo Maldini ostati? Nadam se da hoće. Stefano Pioli? On je odradio sjajan posao, promijenio je igru Milana i moramo biti strpljivi s njime. Boban? U ovom kontekstu, uslijed svih problema koji se događaju u zemlji i problema koje ima Milan, odlazak Bobana nije moj prioritet, iako mi se on osobno sviđa", objasnio je Scaroni.

PARMA, ITALY - DECEMBER 01:  Paolo Scaroni President of AC Milan looks on during the Serie A match between Parma Calcio and AC Milan at Stadio Ennio Tardini on December 1, 2019 in Parma, Italy.  (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
Alessandro Sabattini/Getty Images
Paolo Scaroni

Podsjećamo, Boban je u nedavnom intervjuu za Gazzettu dello Sport javno izrazio svoje mišljenje i neslaganje s politikom izvršnog direktora Ivana Gazidisa, a klub je napustio prošlog vikenda.

Taj je intervju bio je, čini se, okidač za daljnje događaje.

"Svatko tko želi dati intervju mora dobiti odobrenje kluba. Ne može se netko samo tako slobodno izražavati jer se onda povećava konfuzija. To vrijedi i za mene koji sam predjednik. Klupski imidž je prioritet", objasnio je Scaroni.

U talijanskim medijima nagađa se da bi putem Bobana zbog novonastale kontroverze mogle otići i dvije vjerojatno i najveće zvijezde u svlačionici Zlatan Ibrahimović i Gianluigi Donnarumma.

"Ja sam ludo zaljubljen u Ibrahimovića i Donnarummu, ali odluku će donijeti Gazidis. Reduciranje troškova nije strategija, to je nužnost", diplomatski je zaključio Scaroni.

Linker
19. travanj 2024 20:49