Foto: Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
POPRIMA REALNE OBRISE

MISLILI SMO DA JE TO ŠALA, ALI... Zar ćemo doista svjedočiti senzacionalnom transferu - proslavljeni Vatreni će izabrati niže lige?!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. veljača 2017. 16:28

Zar ćemo doista svjedočiti velikoj senzaciji u prijelaznom roku? Naime, Eduardo da Silva mogao bi pojačati talijanskog drugoligaša Latinu. Da, informacija s prizvukom prvotravanjske šale pojavila se još u petak, čak su i mnogi talijanski mediji proglasili kao viješću za jedan dan.

Jer, Latina je klub koji se bori za opstanak u Serie B, a Eduardo iako su mu 34 godine, ime je koje može igrati u nekom zvučnijem klubu. Ako ne u Europi onda barem u Brazilu.

Međutim, jučerašnje vijesti iz talijanskih izvora govore da bi Eduardo doista mogao doći na Čizmu, neki mediji već kalkuliraju kako će u ponedjeljak bivši hrvatski reprezentativac obaviti liječnički pregled i onda biti službeno predstavljen kao veliko i zvučno pojačanje Latine.

Sam Eduardo već je dugo nedostupan, ne samo novinarima, već i dijelu zagrebačkih prijatelja, očito dok ne riješi status ne misli u javnost puštati nikakve neslužbene informacije.

Govorilo se o ponudama iz Grčke, u igri su bili PAOK i Panathinaikos, spominjali su mnogi klubovi i zemlje, ali nikad nitko nije mislio da bi Eduardo mogao u klub sa začelja druge talijanske lige.

Vidjet ćemo hoće li se na kraju dogoditi, ili će doista sve ostati samo na špekulacijama, no da je priča otišla dalje od obične glasine, to je sada već sasvim očito. Ne znamo kojim bi argumentima Talijani mogli privući Eduarda, ali znamo da on ne želi završiti karijeru i da je najskloniji igranju u Europi. Idući dani svakako će dati odgovor hoće li Eduardo postati jedna od najvećih senzacija Mercata.

Linker
17. svibanj 2024 05:33