Godoy i Burton
 Damir Krajac / CROPIX / Damir Krajac / CROPIX CROPIX
DOŠAO UZ VELIKU POMPU

MLADA ZVIJEZDA OTKRILA ZBOG ČEGA JE IZABRALA MAKSIMIR! JEDAN ČOVJEK IMAO JE VAŽNU ULOGU 'Nadam se da ću i ja preko Dinama napraviti korak u karijeri'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. veljača 2020. 10:47

Matias Godoy, mladi Argentinac, bio je vrlo tražena medijska roba na predstavljanju u Maksimiru. Uz njega je bio i njegov menadžer i prevoditelj, jer Godoy, naravno, govori još uvijek samo španjolski, ali uskoro ćemo ga valjda čuti i na hrvatskom. Tako je, barem, išlo s Danijem Olmom.

Matias Godoy došao je uz podosta veliku pompu, oko mladih Argentinaca uvijek je tako, premda ne volimo te etikete “novi Olmo”, “novi Messi”, novi bilotko...

Kako smo čuli u Maksimiru, planiraju Godoya prijaviti za Ligu prvaka mladih, mogao bi biti na raspolaganju Igoru Jovićeviću protiv Bayerna u Münchenu 4. ožujka. Vidjet ćemo hoće li ga koristiti, ali to je dokaz da s njim imaju u Dinamu velike planove.

- Ovo je jako važan korak u mojoj karijeri, jako velik korak za mene osobna. Velika prilika, velika je stvar doći u Europu, ovdje u Dinamo - pričao je Godoy, koji o Dinamu za prvi put zna uistinu dovoljno.

- To je najvažniji i najveći klub u Hrvatskoj, stalno igra jake utakmice u Europi i to je jedan od najvažnijih razloga zašto sam došao. Naravno da je važnu ulogu imala i priča Danija Olma. Kad mladi igrač kao Dani dođe ovdje iz Barcelone, to je velika stvar. Nadam se da ću i ja preko Dinama napraviti veliki korak u svojoj karijeri.

Među onima koji su predstavljeni javnosti bio je i Damjan Daničić, srbijanski lijevi bek, bivši igrač Crvene zvezde koji je u Maksimir stigao iz Vodžovca. Naravno da uvijek igrači koji u Dinamo dođu iz Srbije izazovu posebnu pozornost, tako je bilo i s Daničićem, premda on tom segmentu transfera ne želi davati posebnu pozornost.

- Reakcije? Ma sve je normalno, nije bilo nikakvih problema oko mog dolaska - rekao nam je Daničić, koji kaže da se dobro snašao u Zagrebu.

- Ovdje sam mjesec dana, zasad mi je sve super. Zanima me samo i jedino nogomet, ništa drugo. Dat ću na svakom treningu i u svakoj utakmici sve najbolje, da što više pridonesem klubu i njegovim rezultatima - prve su Daničićeve riječi kao igrača Dinama.

Igra lijevog beka, za Dinamo je debitirao u utakmici Premier League International Cupa protiv Leicestera. Za Voždovac je u jesenskom dijelu prvenstva odigrao šest utakmica u srbijanskoj Superligi, sad ga u Dinamu očekuje prvo borba u drugoj momčadi. A tko zna, možda u budućnosti zaigra i za prvu momčad.

Linker
16. travanj 2024 11:54