REUTERS/Radovan Stoklasa
PUN OPTIMIZMA

MLADA ZVIJEZDA VELŠKE REPREZENTACIJE HRABRO NAJAVILA OKRŠAJ PROTIV HRVATSKE 'Možemo se nositi s njima, znamo da smo dovoljno dobri i to smo pokazali'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2019. 16:05

Harry Wilson (22), napadač Liverpoola na posudbi u Bournemouthu i član velške reprezentacije, na optimističan je način najavio nedjeljni okršaj protiv Hrvatske u Cardiffu.

Nakon remija protiv Slovačke u Trnavi (1:1) Walesu su prijeko potrebni bodovi, a Vatreni pobjedom u Cardiffu mogu i matematički osigurati plasman na Euro. Na ljestvici četvrtoplasirani Wales za vodećom Hrvatskom zaostaje šest bodova, uz utakmicu manje.

"Znamo kakva je hrvatska fantastična reprezentacija. Ali igrali smo protiv njih ovog ljeta (2:1 pobjeda Hrvatske u Osijeku) i iako smo izgubili imali smo prilika. Znamo da smo dovoljno dobri da se nosimo s Hrvatskom i sada je na nama da to i napravimo. Moramo se oporaviti i spremiti za tu utakmicu", rekao je Wilson.

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Wales Training - The Vale Resort, Hensol, Britain - October 9, 2019   Wales' Harry Wilson and Ethan Ampadu during training   Action Images via Reuters/Paul Childs - RC1A619F9140
Reuters/Paul Childs
Harry Wilson (lijevo)

Wales i dalje ima stvari u svojim rukama, a remi protiv Slovaka znači da imaju bolji međusobni omjer u slučaju izjednačenog broja bodova na kraju kvalifikacija (u Cardiffu je Wales slavio 1:0 protiv Slovačke).

"U Slovačkoj smo znali da ne smijemo izgubiti. Sada imamo bolji međusobni omjer i to je velika prednost. Moramo se usredotočiti na nedjelju i ostvariti rezultat koji trebamo", zaključio je Wilson.

Linker
01. svibanj 2024 12:53