Printscreen: Youtube
GOLČINE S KRAJA SVIJETA

Mladi Argentinac oduševio Maradonu, japanski veteran pogodio savršene rašlje!

Legenda japanskog nogometa Shunsuke Nakamura zabio je sjajan, filigrasnki precizan slobodni udarac koji je završio u samim rašljama.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. srpanj 2015. 13:09

Proteklog vikenda na nogometnim terenima diljem globusa palo je pregršt lijepih golova, a među najboljima koje smo vidjeli su dva koja dolaze s različitih krajeva svijeta.

U Argentini su navijači Boce Juniors pozdravili povratak Carlosa Teveza u voljeni mu klub, ali je njegov nastup zasjenio prekrasan gol Jonathana Callerija koji je osigurao 2-1 pobjedu nad Quilmesom.

Mladi napadač gotovo je upropastio odličnu šansu kad je s 15 metara, umjesto da puca, dodao loptu u noge suparničkog braniča, ali je zatim odbijanac prekrasnom 'rabonom' pospremio preko golmana u mrežu. Gol je bio toliko atraktivan da je oduševio i Diega Maradonu koji je zadivljeno skakao na tribinama.

Inače, 21-godišnji Argentinac u dresu najpopularnijeg kluba u zemlji Gaučosa igra od 2014. godine, a dosada je zabio 10 golova u 30 nastupa.

Na drugoj strani našeg plavog planeta legenda japanskog nogometa Shunsuke Nakamura zabio je sjajan, filigranski precizan slobodni udarac koji je završio u samim rašljama. Tajming nije mogao biti bolji, budući da su njegovi Yokohama F. Marinos gubili 2-1 od Gamba Osake prije nego je Nakamura golčinom izjednačio na 2-2.

Nekadašnja zvijezda škotskog Celtica pokazala je da još ima vatre u njegovoj poznatoj ljevici.

Linker
18. svibanj 2024 19:25