CROPIX
NEZGODNA SITUACIJA

MLADIĆ KOJI JE UZBURKAO ODNOSE DINAMA I SLOVENSKOG DOPRVAKA Sin poznatog reprezentativca stiže u Dinamo!?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. listopad 2016. 00:25

Iz menadžerskih krugova stigla je informacija da Sven Karić (18), sin bivšeg poznatog slovenskog nogometaša Amira, pregovara s Dinamom te da bi mogao potpisati i ugovor s klubom iz Maksimira. Po informacijama koje su stigle iz Slovenije, mladi igrač suspendiran je u Mariboru jer s klubom ne želi potpisati ugovor.

Direktor maksimirskog kluba Tomislav Svetina ostao je iznenađen kad smo ga pitali za mladog Svena Karića.

- Karić? Prvi put čujem, pričekajte malo, možda mi je nešto promaklo, mada sumnjam... Znam da u klubu nemamo igrača s tim prezimenom.

Dobro, to svakako ne znači da niste u pregovorima.

- Gledajte, ja vam kažem činjenično stanje, u Dinamu nema igrača s prezimenom Karić. E sad, je li mladi nogometaš možda bio u Zagrebu, kontaktirao s nekim, nemam ta saznanja. Ali sigurno znam da nije nogometaš našeg kluba - zaključio je Svetina.

Bit će zanimljivo vidjeti rasplet cijelog slučaja koji je u Sloveniji dobio veliku dimenziju, jer je Svenov otac Amir Mariborova legenda, ali i aktualni zaposlenik Maribora. Sigurno da mu nije nimalo ugodno dolaziti na posao, jer u klubu su svi računali da će Sven kao stoper velike perspektive brzo zaigrati u prvoj momčadi.

Međutim, svjedoci kažu da je Karić bio u nedjelju u Zagrebu, da je obišao ZOO, a nakon toga i da je iz lože svjedočio hrvatskom derbiju. Po svemu tome izgleda da je tata Karić došao finiširati pregovore o dolasku talentiranog sina.

Inače, Sven je u ovom trenutku na pripremama s mladom reprezentacijom. Valjda će stvari biti jasnije kada se dečko vrati u Maribor...

Linker
24. travanj 2024 20:22