CROPIX
POLUFINALE KUPA

MODRI SPREMNI ZA NAJVEĆU UTAKMICU Nikola Jurčević pred velikim ispitom: 'To što sam kratko ovdje, neću pretvoriti ni u kakav alibi'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. travanj 2018. 19:48

Dinamo i Rijeka u srijedu od 17:30 na Maksimiru odlučuju o drugom finalisti Hrvatskog nogometnog kupa. Hajduk je svoje mjesto već osigurao, a u taboru Modrih nadaju se kako će izboriti finalnu utakmicu i tako zadržati nadu u dvostruku krunu.

"Rekao bih da nas čeka možda i najveća utakmica do sada. Jasno da se želimo plasirati u finale i napravit ćemo sve da to i ostvarimo. Znam da smo kiksali u Zaprešiću, ali ja sam optimist. Kod Intera smo imali dosta problema zbog izostanaka, vremenskih uvjeta, ali i žilavog suparnika. Žalimo za tadva boda, no sada je pred nama veliki derbi", rekao je trener dinama, Nikola Jurčević pa nastavio:

"Rijeka je aktualni prvak i osvajač Kupa, znači imamo bezbroj motiva. U posljednjoj utakmici prihvatili su ponuđeno, iskoristili sve naše greške i pobijedili s 4:1. Mi smo spremni, motivirani i jedva čekamo ogled. Znamo njihovu kvalitetu i način na koji igraju. Posebno su opasni u kontranapadima, mi smo se spremili za sve varijante njihove igre. Pokušat ćemo ih neutralizirati te nametnuti svoju igru i kvalitetu, doći do željene pobjede. Naravno, Rijeku poštujemo i respektiramo, jer su oni to zaslužili svojim rezultatima u Europi i Hrvatskoj. Imaju i odličnog trenera, no mi ih se ne bojimo. Nadam se da ćemo se danas mi veseliti."

HNTV

Za Nikolu Jurčevića utakmica je svakako izuzetno bitna.

- Nisam nervozan. Postoji pozitivno uzbuđenje s obzirom na to da je ta utakmica stvarno jako, jako važna. Za momčad, klub i za mene osobno. To što sam kratko ovdje, neću pretvoriti ni u kakav alibi. Okolnosti su takve kakve jesu, no neću tražiti isprike niti bilo kakva opravdanja", poručio je podvukao je Jurčević.

Linker
01. svibanj 2024 12:53