Oršić
 Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
RIJEČ SVLAČIONICE

MODRI SU BILI NEZAUSTAVLJIVI, A ON POSEBNO! NEOČEKIVANI DINAMOV JUNAK 'Presretan sam, pogodak koji sam zabio posvećujem sinu koji se nedavno rodio'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. srpanj 2018. 00:52

Kako bi bilo nego veselo, razdragano, simpatično... Nakon velike pobjede i jako dobre igre, te po svemu nastavku puta Modrih u Ligi prvaka, svlačionica Modrih odisala je ogromnim zadovoljstvom. Ali to što je bilo mnogo radosti, ne znači da je bilo i euforije. Plavi dečki su lijepo slavili, ali nisu otpustili sve kočnice. Niti ne trebaju biti će vremena. Ako će ovako igrati i pobjeđivati, još mnogo smijeha čuti će se iz modre svlačionice.

Prvi je pred mikrofona stao igrač utakmice, neočekivani junak Mislav Oršić kojeg ne samo da nisu mogli uhvatiti obrambeni igrači Hapoela, ne bi ga uhvatili niti svi agenti Mossada koji su bili na utakmici.

- Presretan sam, pogodak koji sam zabio posvećujem sinu koji se nedavno rodio - kazao je s velikim smješkom na licu sjajni napadač Modrih

Pričao nam je kako je Dinamo od prve minute krenuo hrabro, te da je sve bilo super.

- Slušali smo trenerove upute, na kraju nam se sve vratilo. Možda je na početku bilo straha, uvijek je to tako na prvim europskim utakmicama, ta Europa je najbitnija za Dinamo, tako da na startu uvijek postoji neki strah da se nešto loše ne dogodi. Ali glavno jest da smo tako uvjerljvo preskočili prvu prepreku.

Oršić je bio nezaustavljiv, zaista nitko nije od njega očekivao takvu prezentaciju.

- Često mi se događalo u karijeri da na pripremama nisam u idealnom stanju, ali kasnije krene. Iskreno, nisam mnogo razmišljao o tome da igram svoju premijernu službenu utakmicu za Dinamo, bio sam koncentriran da se borim za momčad.

Kapetan Arijan Ademi je odigrao vjerojatno najbolju utakmicu u plavom dresu.

- Imali smo protiv sebe iznimno dobrog protivnika, ali eto, uvjerljivo smo ih dobili. No, ništa još nije gotovo, Tih 5:0 je O.K. ali moramo biti koncentrirani i na uzvratu, Moja dva pogotka? Ha, ako se dobro sjećam tako sam u sezonu krenuo protiv Osijeka, ali sam nakon toga stao. Valjda ove godine neću stati... Ma, sretan samo što smo pobijedili, što smo odigrali muški, perfektno. Pokazali smo da smo momčad. To me posebno veseli.

Linker
18. travanj 2024 21:23