Goran Mehkek / CROPIX
'DOGODI SE I NAJVEĆIMA'

MODRI SVJESNI NEUVJERLJIVOG NASTUPA 'Katastrofa! Prvo krećem od sebe, bila je to jako loša partija, cijela momčad nije funkcionirala kako treba'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. ožujak 2019. 10:13

Dinamo je na Maksimiru u sklopu 26. kola HNL-a svladao zaprešićki Inter 1:0, ali nije sve išlo glatko kako su dinamovci zamislili.

Nisu Dinamovi nogometaši krili nezadovoljstvo svojom izvedbom protiv Intera, posuli su se pepelom. Prvi upravo Komnen Andrić, prvi strijelac lige, koji je promašio s bijele točke.

- Dogodilo mi se da prvi put da promašim s bijele točke i baš protiv bivšeg kluba. Dogodilo se, pa i najveći promašuju kaznene udarce - rekao je Andrić, koji je ovako prokomentirao izvedbu svoje momčadi. Nije bilo dobro.

- Katastrofa! Prvo krećem od sebe, bila je to jedna jako loša partija, cijela momčad nije funkcionirala kako treba. Dogodio nam se loš dan, može svakom da se dogoditi, ali imamo sad tri-četiri dana da se dobro pripremimo za Hajduk.

Dominik Livaković bio je najbolji pojedinac susreta, a i to puno govori samo za sebe. Nismo naviknuli da Dinamovi vratari u HNL-u budu junaci, pogotovo ne protiv momčadi iz donjeg doma.

- Kako smo igrali protiv Intera, čini se da smo se opustili, ali nismo se sigurno opustili. Imali smo mobilizaciju na poluvremenu, svjesni smo da moramo puno bolje igrati. Idemo u Split po pobjedu, derbi je uvijek derbi, čak i kad je ovolika razlika u bodovima. Ovo je dobra opomena, ali ne treba raditi dramu, dobra atmosfera je i dalje u svlačionici, to je vrlo važno.

Nikola Rak, s druge strane, bio je najopasniji Interov igrač. Probijao je Modre, ulazio u šanse, ali nije zabio gol. Trebalo je nešto ući.

- Dobro smo odigrali, digli smo se fizički u ovoj stanci, znali smo da su dinamovci igrali za reprezentacije, da su imali problema, možda su ušli kao mi protiv Rudeša s “lako ćemo”. Možemo na kraju biti nezadovoljni rezultatom, imao sam i ja nekoliko šansi, nadam se da će mi se vratiti u utakmicama kad nam budu potrebniji bodovi - rekao je Rak.

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 10:50