REUTERS/Ivan Alvarado
'TREBALO NAM JE MALO SREĆE'

MODRIĆ FIFA-I OTKRIO KAKVE NESTVARNE TRENUTKE PROŽIVLJAVAJU VATRENI! 'To bi bilo gotovo nezamislivo, poput najljepše bajke! Danas igramo protiv svih!

Piše: HinaObjavljeno: 07. srpanj 2018. 12:52

"Osvojiti naslov svjetskog prvaka s Hrvatskom gotovo je nezamislivo, poput najljepše bajke. Bilo bi nevjerojatno podići trofej svjetskog prvaka kao kapetan", kazao je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u razgovoru za FIFA-u.

Modrić je istaknuo kako već deset godina igra za reprezentaciju i kako do sada 'Vatreni' nisu uspjeli proći prvu utakmicu u nokaut fazi

"Nakon nesretnih poraza od Turske i Portugala bilo je važno skinuti taj teret s leđa. Trebalo nam je malo sreće i mislim da smo je zaslužili," kazao je.

Opet penali!

Protiv Danske smo pobijedili nakon ruleta jedanaesteraca. Ako mislite da će tako biti i večeras, da će Hrvatska pobijediti Rusiju nakon 'penala', odigrajte OVDJE tu okladu.

Germania ima sjajnih 8,00 na tu okladu.

Naglasio je kako utakmica protiv Danske nije bila za uživanje, ali Hrvatske je ostvarila cilj, a to je pobjeda. Sada hrvatsku vrstu u četvrtfinalu očekuje domaćin svjetskog prvenstva.

"Rusija je neugodna momčad i očekujem da će igrati kao protiv Španjolske. Zasluženo su ušli u četvrtfinale i očekujem pravi spektakl jer ćemo igrati protiv domaćina i njegovih navijača," poručio je Luka.

Linker
06. svibanj 2024 08:16