Reuters / Carl Recine Livepic
REAKCIJA NAKON SLAVLJA

MODRIĆ I KOVAČIĆ SU SE OGLASILI IZ CARDIFFA Hrvatski dvojac slavi: 'Naša najbolja utakmica u zadnja tri finala...emocije su na vrhuncu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2017. 10:16

Luka Modrić ispisao je povijest. Drugu sezonu zaredom kapetan hrvatske nogometne reprezentacije podigao je trofej Lige prvaka s Real Madridom, kao i treći put ukupno u karijeri.

Po završetku susreta oglasio se za kamere HTV-a

"Ovo je prekrasan osjećaj. Mislim da smo bili fenomenalni, osobito u drugom poluvremenu. Bila je ovo naša najbolja utakmica u zadnja tri finala. Emocije su sada na vrhuncu. Ušli smo u povijest i sada moramo uživati", rekao je Modrić, koji je odigrao sjajnu utakmicu i asistirao je Ronaldu za njegov drugi gol na susretu u visokoj 4:1 pobjedu.

"U drugom poluvremenu smo zaigrali agresivnije i s više pritiska zabili tri lijepa gola", nadovezao se hrvatski veznjak.

Mateo Kovačić je Realovo slavlje gledao s klupe za pričuve, a nakon susreta se oglasio putem Twittera: 'Ispisali smo povijest'.

Podsjećamo, španjolski nogometni velikan Real Madrid rekorder je sa 12 naslova prvaka Europe, a ove godine 'Kraljevski klub' je postao i prvi koji je obranio naslov otkako je startala Liga prvaka.

Linker
09. svibanj 2024 01:51