MADRID, SPAIN - APRIL 18: Luka Modric of Real Madrid CF leaves the pitch after being damaged during the La Liga match between Real Madrid CF and Malaga CF at Estadio Santiago Bernabeu on April 18, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
 Gonzalo Arroyo Moreno / 2015 Getty Images
PIŠE AS

Modrić oduševio Španjolce u madridskom derbiju: 'Realov motor zaustavlja vrijeme'

U velikom nedjeljnom madridskom derbiju u španjolskom prvenstvu Atletico i Real podijelili su bodove odigravši 1:1, a zapaženu je ulogu odigrao Luka Modrić u svom jubilarnom 90. nastupu za 'kraljevski klub'.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 05. listopad 2015. 17:37

Prema napisima madridskog Asa upravo je Modrić među najzaslužnijima zato što je Real iz susreta izašao neporažen iako je Atletico došao do kasnog izjednačenja u 84. minuti.

" Casemiro je sve očarao u susretu u kojem je njegov nastup bio iznenađenje, a odmah do njega bio je Realov motor – Modrić. Kad je lopta pod njegovom kontrolom vrijeme kao da stoji, dok se lakoćom kreće po terenu“, piše As o Modrićevom nastupu u derbiju.

Nije tu bio kraj hvalospjevima na njegov račun.

"Teško je naći riječi kako bi se dočarala kvaliteta koju pokazuje u zadnje vrijeme. Kompletan je nogometaš i dominira u svakom segmentu…S tehničke strane je čudo i u svakom kontaktu pokazuje kako vlada loptom…pretrčao je nebrojene kilometre i preorao cijeli teren, svo vrijeme pokazujući sjajno čitanje igre“, dodao je As.

Podsjećamo, uoči same utakmice upravo je Modrića madridska Marca označila kao čovjeka kojeg se Atleticov trener Diego Simeone najviše pribojava.



All Goals and Highlights HD | Atletico Madrid 1... by zidanekrisz

Linker
20. svibanj 2024 23:00