Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images / Getty Images
JOŠ UVIJEK NIŠTA OD POVRATKA

MODRIĆ PROPUŠTA I ČETVRTU UTAKMICU ZAREDOM Luka ne ide u Barcelonu, Zidane poručio: 'Sad je sve na liječnicima'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 27. veljača 2018. 18:38

Hrvatski kapetan Luka Modrić očekivano će propustiti večerašnju prvenstvenu utakmicu protiv Espanyola nakon čega će ga klupski liječnici pregledati i vidjeti hoće li moći nastupiti u subotu protiv Getafea.

Modrić zbog ozljede desne noge nije trenirao u ponedjeljak, a propustio je utakmice protiv Betisa, Leganesa i Alavesa. Ozlijeđeni su i lijevi bek Marcelo te vezni Toni Kroos, čime se na travnjaku otvorilo mjesto Mateu Kovačiću.

- Njih trojica i branič Vallejo oporavljaju se od ozljeda. Nisu trenirali s nama, no to ništa ne znači. Nakon srijede ćemo vidjeti kakva je situacija s njima - rekao je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu.

- Želimo ih vratiti u momčad što prije, no problem je u tome što se meni ne sviđa pritiskati igrače. Trebamo biti oprezni, oni se pripremaju po odvojenom programu i rade specifične vježbe. U srijedu ću vidjeti bi li se netko od njih mogao priključiti normalnim treninzima s ekipom. Sada je na liječnicima i samim igračima da kažu mogu li početi igrati - dodao je Zidane.

Real Madrid 6. ožujka igra uzvratnu utakmicu osmine finala protiv PSG-a u Parizu gdje će braniti prednost od 3:1. Na pitanje hoće će ozlijeđeni biti spremni za taj okršaj Zidane je tek odgovorio “optimist sam”.

Linker
25. travanj 2024 03:21