BRIGHTON, ENGLAND - DECEMBER 19: Former Chelsea manager Jose Mourinho (R) looks on from the stands prior to the Sky Bet Championship match between Brighton and Hove Albion and Middlesbrough at Amex Stadium on December 19, 2015 in Brighton, United Kingdom. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)
 Jordan Mansfield/Getty / 2015 Getty Images
NAGAĐANJE ILI...?

Mourinho je već našao posao? Mediji pišu o pregovorima s talijanskim velikanom

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. prosinac 2015. 16:32

Svega par dana nakon što je Jose Mourinho otpušten u Chelseaju, u talijanskim medijima se pojavila informacija kako se portugalski strateg našao sa čelnicima Rome na tajnom sastanku.

Tvrde kako se to dogodilo u Londonu. Vijest je ubrzo demantirao predsjednik Rome Jim Pallotta.

"To je glupost. Bio sam u Bostonu cijeli tjedan“, rekao je Pallotta za Il Messaggero.

Usprkos tome, Corrierre dello Sport u nedjeljnom izdanju tvrdi kako je Pallotta sudjelovao u pregovorima putem mobitela, a da su Romini predstavnici bili Pini Zahavi i Charlie Stillitano.

Roma još nije službeno smijenila trenera Rudija Garciju, iako je to samo pitanje vremena. Treneru rimskog kluba su kao i Mourinhu u Chelseaju presudili loši rezultati, odnosno crna serija iz koje rimska 'vučica' nikako da se izvuče.

Roma je trenutno peta na ljestvici Serie A sa sedam bodova zaostatka za vodećim Interom, ali u posljednja četiri prvenstvena kola su bez pobjede, a pritom su osvojili tek tri boda, što ne zadovoljava klupske ambicije.

Podsjećamo, Mourinho je već ranije radio u Serie A budući je između 2008. i 2010. godine trenirao milanski Inter. U tom je periodu osvojio dva naslova talijanskog prvaka, a 2010. godine osvojio je povijesni 'treble'.

Linker
19. svibanj 2024 11:13