Hannah Mckay REUTERS
BODOVI OSTALI U LONDONU

MOURINHO NA POLUVREMENU GUBIO ŽIVCE, U NASTAVKU JE ISTRČALA NEKA DRUGA MOMČAD Tottenham prekrasnim golom engleskog reprezentativca preokrenuo Galebove

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2019. 16:24

Boxing day groznica u Engleskoj krenula je! Nogometaši Tottenhama svladali su na njihovom stadionu momčad Brightona rezultatom 2:1. Nije to izgledalo dobro u prvih 45 minuta, u kojima su gosti odnijeli pobjedu. Golom Webstera u 37. minuti postavljen je rezultat prvog dijela i sve je upućivalo na to da će Spursi imati dosta problema u nastavku.

Međutim, nakon povratka iz svlačionica Tottenham je zaigrao mnogo opasnije po suparnike, kreativnije i efikasnije. Nakon sedam minuta igre u drugom dijelu zabio je Harry Kane, a preokret i pobjedu momčadi Josea Mourinha donosi Dele Alli prekrasnim pogotkom u 72. minuti.

Spursi su njihovom osmom prvenstvenom pobjedom barem privremeno zasjeli na peto mjesto premierligaške ljestvice s 29 bodova, dok Brighton na 13. mjestu ima devet osvojenih bodova manje.

Program u Premiershipu ovoga se četvrtka nastavlja utakmicama od 16 sati, dok će derbi kola odigrati Leicester i Liverpool od 21 sat.

Linker
20. travanj 2024 03:09