Getty Images
JOŠ SAMO DETALJI

MOURINHO PRONAŠAO POJAČANJE ZA OSLABLJENI TOTTENHAM Dogovorili su transfer od 32 milijuna eura, popunjavaju se rupe nakon ozljede Harryja Kanea

Piše: HinaObjavljeno: 28. siječanj 2020. 15:17

Veznjak PSV Eindhovena Steven Bergwijn (22) na korak je do prelaska u Tottenham, a vrijednost transfera procjenjuje se na 32 milijuna eura.

Britanski mediji objavili su u utorak da su dva kluba dogovorila odštetu, te da se očekuje dolazak Bergwijna u London kako bi obavio liječnički pregled i potom potpisao ugovor sa Spursima. Nizozemski reprezentativac trebao bi biti značajno pojačanje za momčad Josea Mourinha, koja do travnja ne može računati na ozlijeđenog Harryja Kanea.

Bergwijn je prošle sezone u nizozemskom prvenstvu upisao 14 golova i 12 asistencija, a i ove sezone igra u odličnoj formi, te je u 16 prvenstvenih nastupa ubilježio pet golova i deset asistencija.

ROTTERDAM, NETHERLANDS - OCTOBER 10: Steven Bergwijn of the Netherlands looks to break past Corry Evans of Northern Ireland during the UEFA Euro 2020 qualifier between Netherlands and Northern Ireland at the De Kuip Stadium on October 10, 2019 in Rotterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Getty Images

Linker
08. svibanj 2024 11:01