Emilio Andreoli/Getty Images
ZADOVOLJSTVO MEĐU 'NERAZZURRIMA'

'MOŽE BITI JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVIJETU' Stižu hvalospjevi za Brozovića nakon majstorskog gola, oglasio se i sam hrvatski reprezentativac

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2019. 10:14

Nogometaši Intera sinoć su uvjerljivom 4:0 domaćom pobjedom protiv Leccea otvorio novu sezonu u Serie A, a prvi pogodak na susretu zabio je Marcelo Brozović.

Odlično plasiranim udarcem sa 20-ak metara u suprotni gornji kut suparničkog gol matirao je vratara Leccea za 1:0.

Nakon susreta inače suzdržani Conte je rekao: 'Zadovoljstvo mi je raditi s ovakvom skupinom igrača. Brozović? On u ovoj uulozi može postati jedan od najboljih na svijetu".

Jedan od strijelaca za Inter bio je i Romelu Lukaku, napadač kojeg je Inter ovog ljeta doveo iz Manchester Uniteda.

"Nemojmo zaboraviti da nas je Lukaku koštao 65 milijuna eura, ali kroz pet godina. Mislim da je Lukaku večeras pokazao zašto smo se toliko trudili da ga dovedemo, a i mislim da ga nismo tako skupo platili. Nemojmo zaboraviti da smo ovog ljeta ostali bez trojice ključnih igrača iz prošle sezone, Perišića, Nainggolana, a i Icardi je u toj situaciji. Zato smo na tržištu morali pronaći zamjene", objasnio je Conte.

Nakon susreta oglasio se i sam Brozović.

"Golovi? Ja sam veznjak i moram paziti na sve, a to je bio dobar udarac i lopta je ušla. Ali pobjeda je bila najvažnija stvar. Nadamo se da ovako možemo nastaviti, a dobar je osjećaj bio vidjeti entuzijazam kod navijača. Sretan sam zbog toga", rekao Brozović.

Upitan je Brozović i misli li da se Inter može boriti za 'scudetto'?

"Možda da, možda i ne. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećoj utakmici", rekao je Brozović, čiju momčad u nedjelju čeka gostovanje kod Cagliarija.

Linker
06. svibanj 2024 08:05