CROPIX
NEDUGO NAKON TUŽNE OBLJETNICE

MUČNI DETALJI TRAGEDIJE KOJA POTRESA ZADAR 'Kad je navečer došao kući otišao je leći rekavši da mu nije dobro, a otac ga je ujutro pronašao mrtvog'

TRAGEDIJA U ZADRU Nedugo nakon još jedne tužne obljetnice pogibije Hrvoja Ćustića, nova je crna i nadasve šokantna vijest pogodila nogometni Zadar
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. lipanj 2017. 20:30

Nedugo nakon još jedne tužne obljetnice pogibije Hrvoja Ćustića, nova je užasna tragedija pogodila nogometni Zadar. Naime, sasvim iznenada u subotu je u obiteljskoj kući preminuo 27-godišnji Antonio Jurjević, dugogodišnji vratar brojnih niželigaških klubova poput Novalje, Primorca, Zeline... i produkt poznate vratarske nogometne škole NK Zadar, za koji je i nastupao u mlađim kategorijama.

Crna vijest objavljena je i na Facebook stranici Treće lige jug:

- Tužna i šokantna vijest dolazi iz Zadra, bivši golman niza klubova u Drugoj i Trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL Antonio Jurjević iznenada je preminuo nakon utakmice malog nogometa. Dva njegova brata, Karlo i Josip, igrači su Zadra te njima i obitelji ovim putem izražavamo sućut. Jurjević je nogometnu karijeru započeo kao vratar u mlađoj generaciji Nogometnog kluba Zadar - stoji u objavi.

Direktor NK Zadar Svetko Ćustić, otac tragično stradalog Hrvoja, u šoku je primio informaciju o Antonijevom odlasku...

- Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo. Antonio je u petak branio na malonogometnom turniru u OŠ Smiljevac, a kad je navečer došao kući otišao je leći rekavši da mu nije dobro, a otac ga je ujutro pronašao mrtvog. Držim da ga je izdalo srce. Užas, nemam snage otići do njegove obitelji, koju dugo poznajem. Njegova braća Karlo i Josip naši su igrači, sva su trojica jako dragi mladići iz sportske obitelji, ovo je zaista tragedija - kazao je Svetko Ćustić.

Linker
03. svibanj 2024 15:07