youtube
BUDE LI KAO OTAC...

NA DRESU NOSI IME KOJE TJERA STRAH U KOSTI, A AKO TAKO IGRA I NOGOMET... Sin legedarnog Brazilca se predstavlja Europi, dame i gospodo - Rivaldinho

VIDEO: NA DRESU NOSI IME KOJE TJERA STRAH U KOSTI, A AKO TAKO IGRA I NOGOMET, BIT ĆE SVEGA Sin legedarnog Brazilca se predstavlja Europi, dame i gospodo - Rivaldinho
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2017. 16:11

Rivaldo Vítor Borba Ferreira Júnior popularniji pod imenom Rivaldinho, inače sin legendendarnog Brazilca Rivalda potpisao je ugovor s Rumunjskim Dinamom iz Bukurešta. Rođen u Sao Paulu 1995. godine, Rivaldinho je svoje prve nogometne korake započeo u klubu Mogi Mirim gdje je u 47 odigranih utakmica postigao jedanaest pogodoka.

Prvi izlet u Europu dogodio se 2015. godine kada je potpisao s portugalskom Boavistom, ali tamo se nije pretjerano naigrao (samo jedan nastup) te se ekspresno vratio u Brazil gdje je do danas nosio dresove Piracicabe, Internacionala i Paysandua.

Novi napadač rumunjskog kluba potpisao je do 2020. godine, a u Bukureštu će mu društvo činiti i jedan Hrvat, a riječ je o Antunu Paliću, bivšem nogometašu Dinama, Zagreba, Intera iz Zaprešića i ciparske Larnake.

Linker
18. travanj 2024 14:53