REUTERS
MISLE DA MOGU DO KRAJA

NA EUROPSKI NASLOV ČEKAT ĆE BAREM 53 GODINE, IZBORNIK KAŽE DA SU ONI SLJEDEĆI NA REDU! Kakve su šanse da se nestašni dečko vrati? 'Sve je na njemu...'

Piše: HinaObjavljeno: 19. travanj 2020. 14:58

Izbornik nogometne reprezentacije Italije Roberto Mancini uvjeren je da njegova momčad ima kvalitetu da sljedeće godine na Europskom prvenstvu ode do kraja i osvoji naslov prvaka, objavili su talijanski mediji.

"Uvjerljivo smo odradili kvalifikacije, igrali smo atraktivno, reprezentativci su stekli samopouzdanje, a navijači su ponovno uz nacionalnu momčad. Posljednji puta smo bili europski prvaci 1968. godine i bilo bi fantastično vratiti naslov u Italiju nakon toliko godina, a sada imamo kvalitetu da to ostvarimo", kazao je Mancini.

On je napomenuo da su Mariju Balotelliju, nestašnom dečku talijanskog nogometa, vrata reprezentacije otvorena, ali da sve ovisi o njemu.

Također, Mancini je istaknuo da Zlatan Ibrahimović spada u krug najboljih igrača našeg doba, zajedno sa Leom Messijem i Cristianom Ronaldom.

"Ibrahimović će ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača svih vremena, i za mene je on na istoj razini kao i Messi i Cristiano Ronaldo", dodao je Mancini.

Linker
26. travanj 2024 10:24