CROPIX
SJAJNE VIJESTI ZA NAVIJAČE MODRIH

NA MAKSIMIR STIŽE JOŠ JEDNO ZVUČNO POJAČANJE, A DRAGULJ POTPISUJE NOVI UGOVOR!? Pregovori su već poodmakli, Modri su spremni duboko posegnuti u džep

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. kolovoz 2019. 16:00

Antonio Marin (18), jedna od najvećih Dinamovih nada, potpisat će novi petogodišnji ugovor s Dinamom! Marin inače ima ugovor koji ima rok trajanja do 17. siječnja 2021. godine, pa se u plavom domu žele zaštiti novim poboljšanim ugovorom kako ne bi došli u situaciju da se mladoj zvijezdi približi rok isteka starog ugovora.

Marin je momak od kojeg se očekuju velike stvari u budućnosti, a dobio je i pozivnicu Nenada Gračana za mladu reprezentaciju Hrvatske. Antonio je već imao podosta inozemnih ponuda, želio ga je Manchester City, Guardiola je za njega prema nekim izvorima bio spreman platiti čak 10 milijuna eura. Chelsea je također slao signale i u eter gurao milijune eura, javila se i Valencia. Međutim, Marin je ostao u Dinamu, a potpisivanjem novog ugovora i Dinamo ima veće mogućnosti u budućim pregovorima s inozemnim klubovima. Antonio je budućnost plavog kluba i već sad član prve momčadi.

Također, u utorak navečer smo saznali da bi u Dinamo mogao do kraja ovog prijelaznog roka stići sjajni napadač Gorice, majstor slobodnih udaraca, Kristijan Lovrić!

Osijek, 290319. 
Utakmica 26. kola Prve HNL izmedju Osijeka i Gorice. 
Na fotografiji: Kristijan Lovric. 
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX
Kristijan Lovrić

Kažu naši izvori da su pregovori oko njegovog dolaska u plave dvore već poodmakli, makar još nema konačnog dogovora. No, ako je vjerovati izvorima Lovrić je jako, jako blizu Dinama. Kristijana je želio dovesti Basaksehir, već je sve bilo pred relizacijom, no onda je stalo, kažu nam upućeni, upravo zbog mogućnosti da Lovrić preseli u Bjeličinu svlačionicu.

Po onome što znamo, Dinamo bi Gorici bio spreman platiti za Lovrića oko 2,5 milijuna eura. S druge strane, to bi moglo značiti da mi možda do kraja ovog prijelaznog roka ili u zimskom prijelaznom roku mogao otići iz Maksimira novi hrvatski reprezentativac, sjajni Mislav Oršić.

Tako bi iz Gorice nakon Atiemwena u Dinamo mogao stići još jedan igrač. Po onome što je pokazivao prošle sezone, te na početku ove, Lovrić bi zaista bio pojačanje za Bjeličinu momčad. Radi se o igralu zaista sjajnih preformansi. No pričekajmo još koji dan do završetka prijelaznog roka da vidimo kako će se ta priča rasplesti.

Linker
15. travanj 2024 13:53