getty images
NEREDI U GRČKOJ

Na najvećem grčkom derbiju 26 privedenih, Olaitan zbog srca završio u bolnici

Piše: HinaObjavljeno: 03. ožujak 2014. 16:36

U neredima tijekom i nakon najvećeg grčkog nogometnog derbija Olympiakos - Panathinaikos (0-3) policija je privela 26 osoba od kojih je 11 zadržano u pritvoru, a napadač Olympiakosa Michael Olaitan je zbog srčanih problema završio u bolnici.

Nigerijski reprezentativac je kolabirao u prvom poluvremenu i hitno je prevezen u bolnicu gdje je ustanovljeno kako je ima srčane smetnje uzrokovane velikim stresom. Olaitan je zadržan u bolnici zbog daljnih ispitivanja.

U izgredima za vrijeme utakmice trener Panathinaikosa Yiannis Anastasiou je pogođen plastičnom bocom u glavu, a jedna je baklja umalo pogodila nekoliko igrača 'zelenih'.

"Malo mi se zavrtjelo u glavi, no sada je sve OK. Nije bilo nikakvih posljedica. Teško je nešto pametno kazati nakon ovakvog ponašanja publike. U utorak smo u Pireju u Ligi prvaka vidjeli fantastičnu atmosferu, a nekoliko dana kasnije pravo divljaštvo," kazao je Anastasiou.

'Pao' je neočekivano pobijedio Olympiakos 3-0, a prvi zgoditak na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić. Usprkos porazu pirejski sastav uvjerljivo drži vrh ljestvice sa 74 boda, 19 više od Atromitosa i PAOK-a, dok je Panathinaikos na četvrtom mjestu sa 24 boda zaostatka.

Linker
06. svibanj 2024 12:13