Ian Walton/Getty Images
PROTIV AUTOBUSA

NA OTOKU 'ČUPAJU KOSU' ZBOG MOURINHOVIH BUNKERA: JOSEOVE TAKTIKE IMAJU SVE MANJE I MANJE POKLONIKA Klopp zagrmio: 'Da ja tako igram, ubili bi me!'

'Nema šanse da mi možemo tako igrati pred našim navijačima, ali zapravo ni bilo gdje. Čak i kada bi htjeli tako igrati, ne bi mogli. Nakon 125 godina bez titule da tako postavim svoju momčad? To je jednostavno nemoguće'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2017. 13:28

Najveći derbi engleskog nogometa ovog je vikenda ponudio 'talijanskih 0:0'. Liverpool i Manchester United odigrali su na Anfieldu bez golova, a nakon svega zadovoljniji je svakako gostujući trener jer je United trenutno drugoplasirani sa samo dva boda zaostatka za Manchester Cityjem. Redsi su pak osmi sa sedam bodova manje od Uniteda.

"Gledajte, ne želim sada kukati o tome da se Manchester United doša braniti i sjediti pred svojim golom. Jose Mourinho radi stvari koje on misli da su najbolje i to je u redu, ali mi ne želimo tako igrati", rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp pomalo frustriranim tonom pa nastavio:

"Nema šanse da mi možemo tako igrati pred našim navijačima, ali zapravo ni bilo gdje. Čak i kada bi htjeli tako igrati, ne bi mogli. Pa mene bi 'ubili'! Nakon 125 godina bez titule da tako postavim svoju momčad? To je jednostavno nemoguće."

Klopp unatoč sada već povećim zasotatkom za manchesterskim dvojcem na vrhu, ne gubi nadu u ovu sezonu, no ističe kako će čak i po cijenu nove neuspjele sezone u pokušaju osvajanja titule, sljedećih par godina Liverpool itekako biti u vrhu.

"Moja momčad ima veliko srce i hrabra je. Siguran sam da ćemo sljedećih par godina biti u samome vrhu i napadati titulu. Sasvim sam siguran u to. Već sada igramo jako dobro. Onaj tko gleda naše utakmice u potpunosti, svih 90 minuta, ne može reći da nismo dobri. Tako je bilo i u zadnjih nekoliko utakmica bez obzira na konačni rezultat", rekao je Klopp koga ovaj vikend očekuje gostovanje kod Tottenhama.

Linker
01. svibanj 2024 15:43