Maja Zlatevska/CROPIX
TUDOROVA ŽELJA

Na Poljud stiže pojačanje: Makedonac Dejan Blaževski pristao na uvjete Hajduka!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 05. kolovoz 2013. 22:28

Nedjelja, pa praznik nisu dani za nagle odluke u Hajduku, tek su brže-bolje makli Egipćanina Amra Tareka koji se unatoč finoj staturi nije pokazao ni blizu poželjnim i moblinim napadačem i sad čekamo dalje na odluku kako će se Hajduk pomaknuti na tržištu.

Činjenica je tek da Dejan Blaževski, kapetan i najbolji igrač makedonske ponajbolje momčadi iz Turnova kod Strumice čeka kao – zapeta puška.

Navodno je sve već dogovoreno, unatoč gabarita hajdučke besparice i to je korak naprijed od jučer. Čeka se samo "zeleno svjetlo" da na semaforu upale zajednički predsjednik Hajduka Marin Brbić, sportski direktor Jens Andersson i dakako trener Igor Tudor, uz blagoslov Nadzornog odbora, što ga - koliko se čuje – već imaju.

Jedan napadač i po mogućnosti zadnji vezni, pamtimo Tudorova priželjkivanja s početka sezone. Napadač bi mogao biti Blaževski, da ne dolaze opet neki 'grozni Tarek', a ovo potonje se pokazuje potrebitim čim se ozlijedi i pauzira Mislav Anđelković, naprečac novi apsolutni miljenik "bijelih", kako bi Tudor rekao na jednoj pressici glede sugestivnog pitanja o Anđelkoviću, Hajdukov "baby Pirlo".

Financijski gabariti popune hajdukova kadra su – minimalni i sportski direktor Hajduka Jens Andersson mora biti čarobnjak, kad se već u odjeljku "izlaz" još uvijek nije dogodilo ništa krupnije od skidanja s vrata Mirka Oremuša, Ivana Vukovića, te prodaje pričuve Josipa Eleza...

Linker
24. rujan 2024 08:04