Bayern
 REUTERS/Murad Sezer / REUTERS
BEZ MILOSTI

NA POMOLU NOVA 'KRAĐA' KATALONSKOG DIVA Barcelona će ponovno rastužiti Talijane: Inter ostaje bez veznjaka koji je bio prva opcija nakon Luke Modrića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 20:50

Prije otprilike tjedan dana Barcelona je potpisala Brazilca Malcoma i to nakon što je ovaj bio na samom pragu prelaska u Romu. 'To je nemoralno i neetično' - grmio je tada predsjednik Rimljana James Pallotta koji nikako ne može prežaliti što mu je donedavni igrač Bordeauxa otet pred nosom. Ispričala se tada Barcelona, ali ni to nije smirilo Pallottu koji je zaprijetio tužbom ako mu ne vrate Malcoma ili pošalju Lea Messija.

Da se Barcelona ne ustručava ponoviti sličan potez, svjedoče vijesti po kojima bi njihov novi igrač uskoro trebao postati Arturo Vidal.

Čileanac iz veznog reda Bayerna bio je pred potpisom za milanski Inter koji ga je prvo vidio kao 'plan B', a onda izgleda i kao prvu opciju nakon što je Real Madrid zauzeo stav i odbio bilo kakve pregovore o puštanju hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Katalonski SPORT tako donosi priču po kojoj je Vidal opcija ako propadne, a sve se viši čini da bi mogao propasti, transfer Adriena Rabiota iz PSG-a. Navodno su predstavnici Barce već postigli verbalni dogovor s Vidalom oko uvjeta, a njegov bi ih transfer mogao koštati prihvatljivih 30 milijuna eura.

Linker
02. svibanj 2024 18:15