Tom Dubravec/ CROPIX
POČINJU RAZGOVORI

NA POMOLU NOVI POTRES NA POLJUDU? I ŠEF HAJDUKA SPREMAN NA ODLAZAK: 'Bit će mi jasno ako žele novog predsjednika' Klub preuzima Zoran Mamić!?

Je li smjena Zorana Vulića kraj najnovijih promjena na Poljudu saznat ćemo već sljedećeg tjedna.
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. studeni 2018. 20:04

Kompletni Vulićev stožer je otišao zajedno s njim, a momčad je preuzeo stožer druge momčadi. Pomoćnici glavnog trenera Oreščanina su Goran Rosanda i Marijan Budimir, trener vratara je Ivica Roguljić, a tu su još Ivan Zorić i Ante Jurić.

To znači da je prestao mandat i skautu prve momčadi Ivi Cuzziju koji je došao u Vulićevu mandatu.

A na smjenu je spreman i predsjednik kluba Jasmin Huljaj ako to zatraži novi Nadzorni odbor.

Paun Paunovic / CROPIX
CROPIX
Zoran Mamić

- Bit će mi jasno i prihvatljivo ako žele novog predsjednika, ali prije toga ću ispričati svoju priču s dugoročnim pogledom. Bitno je pritom reći da sve odluke koje smo donosili, sve se događalo samo unutar kluba. Nismo se ni s kim konzultirali izvan ovlasti. Mi kao klub i uprava smo samostalni - kazao je Huljaj.

Navodno je već spreman i nasljednik Huljaja, jer funkcija predsjednika kluba prvo je ponuđena Zoranu Mamiću, sinu Tomislava Mamića, vlasnika trgovačkog lanca Tommy. Razgovori su najavljeni za sljedeći tjedan.

U petak Ćakula s navijačima

Bit će zanimljivo u petak na Ćakuli s navijačima koju u 19.11 na FESB-u organizira Naš Hajduka.

Predsjednik Huljaj i sportski direktor Bjelanović trebali bi popričati s navijačima o svim aktualnim pitanjima kluba. Smjenom Vulića navijačka Ćakula je dobila još više na značaju i zanimljivosti. (jr)

Linker
19. svibanj 2024 14:31