Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
STVARI SE EKSPRESNO MIJENJAJU

NA POMOLU PREOKRET U TRANSFERU MISLAVA ORŠIĆA? Ako ovih dana napusti Maksimir, Bjelica za njega neće imati pravu zamjenu, evo i zašto

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. siječanj 2020. 19:56

Dobro je za Dinamo što prijelazni rok u HNL-u traje do 17. veljače, jer Modri će možda ipak morati u šoping. Naime, transfer Mislava Oršića u WBA još uvijek je moguć, stvari se mijenjaju iz sata u sat kako se bliži ‘deadline’.

U ponedjeljak se činilo kako je klub Slavena Bilića odustao od Oršića i okrenuo se nekim jeftinijim rješenjima, međutim, u utorak se opet počelo pričati da bi se moglo dogoditi. Dinamo ne odustaje od minimalno 10 milijuna eura za svog najboljeg strijelca, kraj ‘mercata’ je blizu pa možda na kraju WBA i popusti.

No, dok je Oršićev odlazak još uvijek izvjesna mogućnost, loša je vijest što je njegova prva alternativa, Antonio Marin, također (kao i Joško Gvardiol) ozlijeđen. I njega muči mišić i čeka ga oko dva tjedna pauze. Dakle, ako Oršić ovih dana napusti Maksimir, Bjelica za njega neće imati pravu zamjenu, već će morati nešto ‘kemijati’.

Kad već spominjemo ozlijeđene, recimo da i Bartol Franjić ima problema s mišićem.

Linker
04. svibanj 2024 06:06