Damir Krajac / CROPIX
USUSRET SPEKTAKLU

NADOLAZEĆA ZVIJEZDA HRVATSKOG NOGOMETA UOČI SPEKTAKLA U LONDONU I OKRŠAJA S VELIKIM BAYERNOM 'Dat ćemo sve od sebe da tu kantu donesemo u Zagreb'

DINAMO U-23 Momčad Igora Jovićevića večeras u Londonu (20 sati) igra finale Premier League International Cupa
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. svibanj 2019. 19:31

Jedan od najperspektivnijih hrvatskih vratara, junak mnogih Dinamovih okršaja u juniorskoj Ligi prvaka i ovom natjecanju, Dinko Horkaš kaže:

- Čeka nas dobra i zahtjevna utakmica. Znamo da je Bayern jak suparnik, ali mi smo spremni. Dat ćemo sve od sebe da tu “kantu” donesemo u Zagreb.

Iako ne igra Lewandovski, Dinka sigurno očekuje puno posla u Londonu.

- Da, definitivno očekujem puno posla, ali nije samo do mene, već do kompletne momčadi. Mi smo uvijek bili kao jedan. Iza nas je teška sezona, ovo finale nam je nagrada za uloženi trud i odricanje. Nemamo nikakvog pritiska u današnjem finalu, makar je ovo utakmica naših dosadašnjih karijera. Ali s druge strane i najlakša utakmica. Naravno, kad smo već stigli do samog kraja, želimo se doma vratiti s peharom. Dat ćemo zaista sve da dođemo do trijumfa. To vam mogu obećati...

Zagreb, 190219.
Stadion Maksimir, igraliste Hitrec-Kacijan.
UEFA Youth League, juniori, utakmica GNK Dinamo - FC Lokomotiv Moskva.
Na fotografiji:  Dinko Horkas slavlje.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Posljednjih dana Horkaš je punio njemačke medije, pisalo se da ga želi Schalke? Je li današnji sraz s Bayernom upravo prilika za novo dokazivanje?

- Na te priče nisam obraćao posebnu pozornost. Potpuno sam koncentriran na utakmicu s Bayernom. U Dinamu radim najbolje što mogu, dat ću sve od sebe da u Londonu sačuvam mrežu i da se u Zagreb vratimo kao veliki pobjednici - zaključio je Horkaš.

Linker
01. svibanj 2024 07:01