CROPIX
PRAVI BEĆAR

NAGAĐANJE I DALJE TRAJE Hrvatski majstor slobodnih udaraca udaljen iz prve momčadi zbog 'noćne majstorije': Sad ga čeka teška kazna!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 27. ožujak 2018. 01:29

Malo je pravih informacija o teškom kršenju klupske discipline Petra Bočkaja. Znano je već, za većinu bitnih događaja unutar kluba u NK Osijek vrijedi zakon šutnje. Sam igrač izjave ne smije davati, a drugi nitko ništa o nastalom slučaju nije kazao. I šturo priopćenje, objavljeno na klupskoj web stranici, kako je Bočkaj teško pogriješio i da ga je trener Zoran Zekić udaljio iz prve momčadi na tom je tragu. Ni spomena o onom što je stvarno učinio i na sebe navukao srdžbu te zaradio najmanje privremeno udaljavanje iz natjecateljskog kadra.

Zekić zasigurno ima ovlasti povući tako drastičan potez, ali izvjesno je kako se u Bočkajevu slučaju sigurno konzultirao s ljudima u klupskom čelništvu. Ostalo je u sferi nagađanja i podsjećanja ne grijehe ovog nadarenog igrača u prošlosti.

Platio velike novce

Dakle, na udaru je šefa stručnog stožera Osijeka zbog prekomjerne kilaže o kojoj ni najmanje ne vodi računa. Velike je već novce zbog toga platio na ime predviđene kazne. Jednako tako i za nepoštivanje odluke o zabrani nastupa na malonogometnim turnirima tijekom zime. Ali sada je prevršio mjeru. Neslužbeno doduše, zamijećen je u noćnom izlasku i u veselom raspoloženju, pravom bećarskom, ali nikako sukladno ponašanju nogometnog profesionalca.

Trener Zoran Zekić nije čovjek tvrda srca. Pravedan je i pravičan njegov odnos prema igračima. Ali sve ima svoje granice. Bočkaj ih je prešao, pregazio je Rubikon i našao se s druge strane Osijekova igračkog kadra. Koliko dugo, tek će se vidjeti. No, Zekić je došao u situaciju kad nije mogao drugo nego lupiti šakom u stol i uzviknuti - dosta. I Petru Bočkaju pokazati izlazna vrata.

Već jučer je trenirao pod nadzorom trenera Osijekove druge momčadi, Karla Primorca, a zna da ga čeka i ozbiljna kazna. Šteta, nadaren je igrač, majstor izvođenja slobodnih udaraca, ali svoju je karijeru stavio pod debeli upitnik.

Linker
03. svibanj 2024 03:31