'NAJSKUPLJI IGRAČ'

NAJLUĐI UGOVOR LIGE Ako Olić zaigra protiv Wolfsburga, HSV će morati platiti 100.000 eura

'Znam za tu klauzulu, ali stvarno me nije briga. Ako me trener želi postaviti u igru, učinit će to' - kaže Ola
Piše: Ivan BačaniObjavljeno: 11. travanj 2015. 15:02

"Danas je Olić najskuplji igrač!", "Najluđi ugovor Bundeslige", "Ivica danas pati više od svih", samo su neki od naslova koje su donijeli njemački mediji uoči utakmice HSV-a i Wolfsburga . Naime, u ugovoru hrvatskog napadača koji je potpisan pri njegovom transferu iz Wolfsburga u Hamburg stoji klauzula prema kojoj bi "vukovi" trebali zaraditi čak 100 tisuća eura ukoliko Olić nastupi protiv njih.

- Znam za tu klauzulu, ali stvarno me nije briga. Ako me trener želi postaviti u igru, vjerujem da će to učiniti ne razmišljajući o tome koliko će to koštati nego samo o mojim kvalitetama - rekao je Ola.

Dodatan je to teret s obzirom da je proživio dobre godine u Wolfsburgu, a na kraju morao otići uoči dolaska njemačkog superstar Andre Schürlle. U HSV-u kažu kako su, unatoč malo slabijim igrama ove sezone i nula pogodaka na kontu nakon devet ligaških utakmica, presretni što imaju takvog igrača.

- Ovakav tip igrača se ne pojavljuje često i takvi profesionalci su rijetkost. On će patiti više od svih - rekao je trenutni trener Hamburga Peter Knäbel.

Klub je nanizao tri uzastopna poraza, i nalazi se na 16. mjestu u zoni ispadanja.

Linker
18. svibanj 2024 09:49