Getty Images
ZADNJI POLJUBAC DA TI KAŽEM ZBOGOM

NAJSKUPLJI IGRAČ ARSENALA ODUŠEVIO KRASNOM GESTOM Želio je posvetiti hat-trick preminuloj baki koju je obožavao, no radije je pomogao suigraču u krizi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2018. 00:53

Pierre-Emerick Aubameyang zabio je dva gola u pobjedi Arsenala nad Stokeom 3:0, a najskuplji igrač u povijesti 'topnika' oduševio je reakcijom kod trenutka kada je pred sami kraj utakmice prepustio svom suigraču Alexandreu Lacazetteu da izvede penal.

Naime, gabonskom napadaču je prije nekoliko dana preminula baka Marina uz koju je bio jako vezan, a uz to što je na svojoj frizuri ispisao njeno ime imao je veliku želju da joj posveti i hat-trick.

Međutim, Aubameyang je loptu prepustio svom kolegi iz napada koji je već neko vrijeme u golgeterskoj krizi.

"Znam da se Laca vratio, a ja sam već zabio dvaput. Želio sam da on zabije. Meni je to normalno i mislim da je to jako dobro za njegovo samopouzdanje", rekao je Aubameyang koji se od bake oprostio i putem Društvenih mreža:

"Jedan posljednji osmijeh koji je pokazao i dokazao da si bila najbolja. Jedan posljednji odlazak u tvoje selo u kojem sam bio sretan da budem s tobom. Dala si mi toliko ljubavi i naučila me toliko stvari. Govorim španjolski jezik zbog tebe. Ponosan sam što sam tvoj mali sin. Jedan posljednji poljubac da ti kažem zbogom. Počivaj u miru", napisao je Aubameyang.

Potez Gabonca protiv Stokea prokomentirao je i trener Arsene Wenger:

"Sviđa mi se to. Mislim da su velikodušni i darežljivi napadači prava rijetkost i kad vidite tako nešto, znate da će učiniti cijelu momčad još boljom."

Linker
07. svibanj 2024 06:55