Getty Images
PET MJESECI NEUSPJEŠNE BORBE

NAJTUŽNIJI DAN U ŽIVOTU ZA BIVŠEG TRENERA BARCELONE I IZBORNIKA ŠPANJOLSKE Devetogodišnja kćer preminula je od teške bolesti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2019. 01:13

Legendarni španjolski nogometaš i trener Luis Enrique proživljava najteže trenutke u svojem životu. Naime, bivši trener Barcelone i izbornik španjolske nogometne reprezentacije objavio je kako je njegova devetogodišnja kćer Xana preminula nakon neuspješne borbe s rakom kostiju.

„Jako ćeš nam nedostajati, ali ćemo te se sjećati svakog dana do kraja naših života s nadom da ćemo se jednom opet susresti. Ti ćeš biti zvijezda koja vodi našu obitelj. Počivaj u miru draga Xana”, napisao je Enrique u objavi na Twitteru.

Xani je rak kostiju dijagnosticiran prije pet mjeseci, a u tom trenutku se Luis Enrique povukao s mjesta izbornika španjolske reprezentacije kako bi se u potpunosti posvetio obitelji i borbi svoje kćerke s opakom bolesti. No, do pobjede Xana i cijela obitelj na žalost nisu uspjeli doći.

Izraze sućuti Luisu Enriqueu brzo su uputili mnogi nogometaši, klubovi, a oglasio se i španjolski premijer Pedro Sanchez.

Linker
03. svibanj 2024 15:23