Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images
VELIKO PRIZNANJE HRVATU

NAJVEĆA ZVIJEZDA BAYERNA OTKRILA KAKO GA JE NIKO KOVAČ NAGOVORIO NA OSTANAK U KLUBU 'Ono što mi je rekao jako mi se svidjelo...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2018. 11:04

U velikom intervju za Sport Bild poljski napadač minhenskog Bayerna Robert Lewandowski prvi je put progovorio o svojoj želji za napuštanjem kluba.

"Na kraju prošle sezone nisam se dobro osjećao i nisam osjećao da me klub štiti. U travnju i svibnju svi su me napadali kada nisam zabio gol u dvije ili tri važne utakmice i odjednom su me svi kritizirali. Nitko od šefova nije me tada branio", objašnjava 30-godišnji Poljak.

Medijski se najglasnije nagađalo o potencijalnom transferu u Real, ali tada su iz Bayerna objavili dolazak novog trenera Nike Kovača koji je zamijenio Juppa Heynckesa. Bivši izbornik hrvatske reprezentacije od svog dolaska u Bayern je naglašavao kako računa na Lewandowskog i kako želi da ostane, a njemu je sve rekao u razgovoru u četiri oka.

"Niko mi je objasnio kako želi da ovaj Bayern igra i kako da sve funkcionira, a ono što mi je rekao mi se jako svidjelo. Nakon razgovora s njim odlučio sam da želim ostati i svim srcem zaigrati za klub", objasnio je Lewandowski, koji ima još tri godine važećeg ugovora s Bavarcima.

Soccer Football - German Super Cup - Eintracht Frankfurt v Bayern Munich - Commerzbank-Arena, Frankfurt, Germany - August 12, 2018   Bayern Munich's Robert Lewandowski celebrates scoring their third goal    REUTERS/Ralph Orlowski    DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS

"Neću više trošiti vrijeme na razmišljanje o odlasku u neku drugu zemlju", zaključio je Lewandowski.

Linker
19. travanj 2024 13:13