REUTERS
JAKO SU OPASNI

NAJVEĆI PROTIVNIK VATRENIH NA SVJETSKOM PRVENSTVU PRED POSEBNIM ISPITOM Srbija će danas glumiti Hrvatsku: Ako smo srušili prvake, možemo i Srbe!

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 27. ožujak 2018. 18:05

Nigerija danas u Londonu, na Hive Stadiumu, igra prijateljsku utakmicu protiv Srbije. Poljsku je u petak apsolvirala na željeni način, a sada isto želi napraviti i sa Srbima. Nigerija će ponovno biti bez Johna Obi Mikela (nije uspio dobiti vizu), no taj izostanak nije mogao pokolebati dobro raspoloženje u taboru Super orlova.

Izbornik Gernot Rohr bio je iznimno zadovoljan nakon dvoboja u Wroclawu, ali također je naglasio da protiv Poljaka nije sve bilo bajno i krasno...

- Prijateljske utakmice su odlične jer možemo dobiti bolji uvid u reprezentaciju. Protiv Poljske bilo je puno dobrih stvari koje me vesele, ali bilo je i pogrešaka, odnosno stvari koje moramo do Mundijala popraviti, jer inače neće biti dobro - kazao je Rohr pa dodao:

Lažna nada

- Naravno da ove utakmice nisu isto kao što će to biti u Rusiji. Također znamo da nam pobjede u istim mogu dati lažnu nadu da ćemo napraviti dobar rezultat na Mundijalu, stoga bez obzira kako prošla utakmica sa Srbijom, želimo još jače raditi kako bismo spremni dočekali SP.

Rohr iznimno respektira Srbiju, svjestan je da je satkana od jako dobrih igrača...

- Srbija ima pregršt dobrih pojedinaca, a vjerujem da je i kolektivno jaka. Naravno da neće biti lako, ali mi znamo koje su naše kvalitete i želimo ih pokazati na terenu. Ako budemo na potrebnoj razini to će, uvjeren sam, biti dovoljno za ostvarivanje željenog rezultata - završio je raspoloženi nigerijski izbornik.

Nije otkrio hoće li biti kakvih promjena u sastavu u odnosu na susret s Poljskom, ali za očekivati je da će biti određenih rotacija u početnih 11. Vjerojatno će priliku dobiti igrači koji nisu igrali u Wroclawu, odnosno, oni koji su se reprezentaciji priključili tek u Londonu zbog adminstrativnih problema.

Linker
02. svibanj 2024 11:46